dinsdag 14 juli 2015

Wintercollectie 2015/2016 The Dutch Design Bakery Baby

The Dutch Design Bakery Baby wintercollectie 2015/2016


We hebben er even op wachten, maar vanaf midden juli is de nieuwe wintercollectie van The Dutch DesignJurkje met paisleyprint uit The Dutch Design Bakery Baby wintercollectie 2015 Bakery voor hippe, kleine meisjes verkrijgbaar bij Coole Kinderkleertjes!
En de collectie is weer prachtig! Net als bij de Babes collectie voor de grotere meiden is het thema van de babycollectie Super Stitches. En dit thema was voor TDDB ontwerpster Marie Mulder voldoende inspiratie voor een collectie boordevol gave prints, artworks, bloemmotieven, paisley prints en niet vergeten de zo bekende gepufte prints! De wintercollectie bevat de meest prachtige jurkjes, rokjes, leggings, vestjes en tops, uitgevoerd in een geweldige elastische katoenen jersey. En net zoals de Babes collectie is ook de Baby collectie uitgevoerd in 3 kleurgroepen die allemaal prachtig uitgewerkte items bevatten, maar ook enkele handige basics die perfect met alle kledingstukken uit de complete collectie gecombineerd kunnen worden.

The Dutch Design Bakery Baby Winter 2015/2016 online

De babycollectie van TDDB is er voor kleine, hippe meisjes in maat 68 tot en met maat 92. En voor de allerkleinsten zijn er 2 prachtige rompers toegevoegd in maat 56 tot en met maat 80.
Zoals al aangegeven verwachten we zowel de Baby als de Babes wintercollectie in de tweede helft van juli. Dus nog even wachten en dan heerlijk combineren met de prachtige kleertjes van The Dutch Design Bakery!
The Dutch Design Bakery Baby Wintercollectie 2015 2016

Geen opmerkingen:

Een reactie posten