maandag 25 juni 2012

Geld besparen op kinderkleding

Dat kinderkleding heel duur kan zijn, is algemeen bekend. Maar is het ook noodzakelijk dat je er heel veel geld aan uitgeeft?
Ja, zult  u zeggen. Als je je kinderen hip, stoer en met kwalitatief goede kleding wilt kleden, zul je moeten investeren. Toch is dit niet helemaal waar! Een leuk, goedkoper alternatief is het kopen van outlet kinderkleding.
Outlet wil zeggen dat de kinderkleding van een vorig seizoen is, dus niet helemaal volgens de allerlaatste mode, maar toch nog steeds hip, stoer en cool. En ben eerlijk; moeten kinderen, die binnen een seizoen weer uit de kleding gegroeid zijn, gekleed gaan volgens de allerlaatste, dus dure, mode?
Van alle leuke en stoere kinderkledingmerken zijn er wel outletcollecties te koop. Je moet alleen weten waar je moet zoeken. Een heel handige manier is via internet. Zoek op stoere outlet kinderkleding en de webshops die outlet kinderkleding aanbieden, vliegen over het scherm. Maar ook hier heb  je veel verschillen in aangeboden collecties en gehanteerde prijzen, dus het is wel raadzaam om goed te zoeken naar een webshop die én de merken van je gading verkoopt én tegen goede prijzen.
Waar je van uit moet gaan is dat outlet kinderkleding maximaal 50% van de oorspronkelijke winkelprijs kost. Op deze manier bespaar je op alles wat je koopt de helft!
Een leuk voorbeeld van een webshop met stoere outlet kinderkleding is www.coolekinderkleertjes.nl Bij Coolekinderkleertjes.nl kun je terecht voor outletcollecties van stoere merken zoals Design Heroes, Name It,Realunch, Uncle Bill, De Kunstboer, Oil and Gas, Imps&Elfs, VinRose en Kidscase. En allemaal met minimaal 50% korting op de oorspronkelijke verkoopprijs!
Naast outlet kinderkleding kun je bij www.coolekinderkleertjes.nl ook terecht voor nieuwe collecties stoere kinderkleding en ook deze worden verkocht met een leuke korting op de originele winkelprijs!

Groetjes,
Yvette

Geen opmerkingen:

Een reactie posten