donderdag 30 oktober 2014

Coole Combi van De Kunstboer!

De kinderkleding en de tassen van De Kunstboer zijn ontzettend populair en daarom vonden we het tijd worden om een Coole Combi van De Kunstboer in de spotlight te zetten!



De Kunstboer (Jim de Boer) is één van de ontwerpers van Dutch Heroes. De prints van De Kunstboer zijn stuk voor stuk kleurrijk, hip, vrolijk en hilarisch. En voor de kledingstukken worden opvallende kleuren en kleurcombinaties gebruikt. Dit leidt tot een super vrolijk totaalplaatje waardoor ook de kinderen zelf helemaal gek zijn op de kleren (en de tassen) van De Kunstboer!

In de wintercollectie van De Kunstboer van dit jaar zitten voor het eerst ook leggings en rokjes. 

De leggings hebben een over-all digitale print en zijn er in 2 verschillende dessins en de rokjes zijn er in 3 (grijs, rood en fuchsia) uni kleuren, waardoor ze gemakkelijk gecombineerd kunnen worden. 

Voor de Coole Combi van deze week hebben we gekozen voor de legging Forrest all-over.


De legging is fuchsia, waar je al helemaal vrolijk van wordt, en heeft een all-over print van allemaal bosdiertjes, natuurlijk gezien door de ogen van De Kunstboer:)
Bij deze legging hebben we het grijze rokje uit de wintercollectie van De Kunstboer voor Dutch Heroes gecombineerd.

Het rokje is uni grijs en gemaakt van 95% katoen en 5% lycra jersey en is van een lekker dikke kwaliteit. En eigenlijk mag dit kekke rokje niet ontbreken in de kast van elke hippe meid! Het is zo gemakkelijk te combineren dat je eigenlijk niet zonder kunt. Je kunt er hippe, sportieve en zelfs klassieke combinaties mee maken.

Om de combinatie compleet te maken, hebben we gekozen voor de longsleeve Birds van De Kunstboer. 
Het shirt is fuchsia met aan de rechterkant een fraaie De Kunstboer print. De details, zoals de pofmouwtjes en de witte randjes broderiekant langs de boorden, maken dit shirt helemaal hip en helemaal af!

Deze week shop je de kledingstukken uit de Coole Combi van De Kunstboer met maar liefst 25% korting! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten