donderdag 23 oktober 2014

Tiffosi Kids; ook stoere, betaalbare kleding voor jongens!

Ook voor stoere boys is Tiffosi Kids een super merk voor het maken van coole, betaalbare combinaties.

De jeans, shirts, longsleeves en hoodies zijn allemaal hip, eigentijds, lekker comfortabel door het gebruik van zachte katoen en heel redelijk geprijsd.



Als eerste hebben we het stoere, slimfit model jeans John in het zwart gecombineerd met de stoere hoody Harris.
De jeans draagt heerlijk (heb ik uit betrouwbare bron vernomen:)) en de hoody is door de op muziek geïnpsireerde all-over print mega gaaf!

We hebben ook een skinny fit jeans van Tiffosi in het assortiment, de Jaden4. Deze jeans valt super slank en heeft een hippe groene omslag aan de pijpen.
Door de mooie wassing is de Jaden perfect te combineren met ongeveer alle longsleeves en hoodies uit onze Tiffosi collectie en ook de comfortabele trui Bart combineert perfect met Jaden! Maar ook longsleeve Dirk doet het goed in combinatie met Jaden!

Het slimfit model jeans John, hebben we naast de zwarte versie, ook nog in 2 blauwe wassingen in het assortiment. Eén middenblauwe en één redelijk lichte met stoere vale plekken.
Wat ook super is aan model John, is dat de broeken lekker lang vallen, zodat je zoon heel lang plezier heeft van zijn Tiffosi jeans!

Naast de gave jeans van Tiffosi Kids hebben we diverse shirts, longsleeves, hoodies en een trui in het assortiment. Allemaal stoer, eigentijds en hip, maar ook comfortabel en lekker draagbaar, zodat er ook lekker in gespeeld kan worden!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten