woensdag 22 oktober 2014

STOER COMBINEREN VOOR MEIDEN MET TIFFOSI KIDS!

Tiffosi Kids bestaat enkele jaren en de collecties zijn afgeleid van de mannen- en vrouwencollecties van Tiffosi.

De collecties bestaan uit stoere jeans en eigentijdse shirts, longsleeves, sweaters, blouses en hoodies, die perfect met elkaar te combineren zijn.
Tiffosi Kids is in Nederland nog niet zo bekend en zeker online nog nauwelijks te koop. Daarom zijn we ook zo blij met Tiffosi Kids als ons jeansmerk! We kunnen een merk aanbieden dat super hip én heel betaalbaar is, maar daarbij ook nog redelijk exclusief. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat de halve klas in een Tiffosi loopt:)

Stoere combi's 

Als je één van de jeans van Tiffosi als uitgangspunt gebruikt, kun je deze eindeloos combineren met de stoerste shirts, longsleeves en sweaters en kan je stoere meid voor een relatief beperkt budget in diverse coole outfits de show stelen!
Tiffosi Kids jeans Blake K26
Hier zie je de heerlijk soepele skinny Blake K26 gecombineerd met de sweater Myra.
De sweater is niet alleen sweet and cute, maar door de print van de tijgerkop ook super stoer. En ook deze winter zijn dierenprints weer helemaal hot, dus met deze sweater is je stoere meid helemaal hip!
 Tiffosi Kids jeans en sweaters
De skinny Blake is er ook in een iets lichtere variant, de Blake K27. De kleur combineert prachtig met bijvoorbeeld het felle blauw van de longsleeve Chenier.
Naast het model Blake in 2 wassingen hebben we ook het model Suri in 2 wassingen in het assortiment. Suri is een slim fit model, dat ook lekker slank valt, maar niet zo volledig skinny als de Blake.
Tiffosi Kids jeans voor meiden
Wat ook handig is aan de jeans van Tiffosi is dat ze lekker lang vallen. Hierdoor zal het niet snel gebeuren dat een broek te kort wordt!  Ook wel handig met die snel groeiende kinderen:)
Samenvattend kunnen we stellen dat wij heel blij zijn met Tiffosi Kids als ons jeansmerk! De kleding is hip, stoer, van goede kwaliteit, betaalbaar en toch exclusief. We bieden Tiffosi Kids aan voor jongens en meiden in maat 104 tot en met maat 164.
 Stoere shirts en sweaters van Tiffosi Kids

Geen opmerkingen:

Een reactie posten